Ηρωας της πόλης του έγινε μέσα σε λίγη ώρα ένας νεαρός από την Πρέβεζα, ο οποίος -δίχως να διστάσει λεπτό- έπεσε στις φλόγες για να σώσει τη μητέρα του. Ο άντρας παραλίγο να καεί ζωντανός προκειμένου να σώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο από τη φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο διαμέρισμά της!
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Πολυτεχνείου, στην Πρέβεζα, όταν σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, με τους γείτονες να έχουν βγει από τα σπίτια τους και τους περαστικούς να κοιτούν τις πύρινες γλώσσες που έβγαιναν από το εσωτερικό του σπιτιού. Την πυρκαγιά αντιλήφθηκε γρήγορα ο γιος της γυναίκας, ο οποίος με αυταπάρνηση μπήκε στο διαμέρισμα προκειμένου να τη σώσει. Μάλιστα στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε ελαφρά.Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε την ηλικιωμένη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, αλλά εκτός κινδύνου. Ο γενναίος γιος της μεταφέρθηκε επίσης σε νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του.
Ωστόσο η πράξη αυτοθυσίας του έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Πρέβεζα, οι κάτοικοι της οποίας δεν έχουν σταματήσει να κουβεντιάζουν.
Η φωτιά, η οποία προξένησε μικρές υλικές ζημιές, σβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που έχει αναλάβει και την προανάκριση.

ΠΗΓΗ: http://www.espressonews.gr