Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ο "Κύκλος της Πάτμου"


΄Εντονη αποδοκιμασία της ΜΚΟ. " Ο κύκλος της Πάτμου", από το Σύλλογο των απανταχού Πατμίων " Ο ΞΑΝΘΟΣ"

Ο Σύλλογος των απανταχού Πατμίων "Ο ΞΑΝΘΟΣ" αποδοκιμάζει με την παρακάτω ανακοίνωση του την δράση της ΜΚΟ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ.
 Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Με αίσθημα αγανάκτησης πληροφορούμαστε τις έκνομες δραστηριότητες της ΜΚΟ «Ο κύκλος της Πάτμου», για τις οποίες ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος 14 προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται σ αυτές, μεταξύ των οποίων και πρώην μελών του Δ.Σ. της. Πίσω από την ψευδεπίγραφη δράση της οργάνωσης με στόχο τη σύνδεση θρησκευτικής συνείδησης και περιβάλλοντος κρυβόταν «πάρτι, ή καλύτερα συμπόσια εκατομμυρίων», που μερικοί επιτήδειοι «φίλοι» της Πάτμου τα οικονόμησαν, προβάλλοντας και εκμεταλλευόμενοι το βαρύ όνομα του νησιού μας. Ταυτόχρονα δε χάθηκε η ευκαιρία της Ελλάδος να κάμει έργο στον τομέα αυτό.
Ο Σύλλογός μας, που αγωνίζεται να επιβιώσει με ελάχιστα οικονομικά μέσα από τις ενισχύσεις των μελών του και από πουθενά αλλού, αποδοκιμάζει έντονα τη δράση των προσώπων που διώχθηκαν ποινικά και θα περιμένει με αγωνία την εξέλιξη της ποινικής αξιολόγησης της συμμετοχής τους. Όμως, επιθυμεί και πρέπει να διαχωρίσει τα άτομα αυτά από τους έντιμους και αξιοπρεπείς μη Πατμίους που λαμπρύνουν επί χρόνια με την παρουσία τους τη Χώρα ή ολόκληρο το νησί και στους οποίους για τη φήμη του αυτό πολλά οφείλει.
Τέλος, η απεχθής αυτή υπόθεση, στην οποία οι εμπλεκόμενοι «σπεκουλάρισαν» στο όνομα και στο κύρος της Πάτμου, δίνει την ευκαιρία στους εκπροσώπους που τη διοικούν να καταλάβουν επί τέλους ποιό νησί διοικούν και τη σημασία του .
Για το Δ.Σ. του Ξάνθου
Ο Πρόεδρος
Θεολόγος Μαυρουδής

Ο γεν. Γραμματέας
Κων/νος Καλαντζής
ΠΗΓΗ:http://www.patmostimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου